Brief aan jou, prachtige mama!

Lieve mooie zwangere mama, mooie kersverse mama, prachtige liefdevolle moeder,

Wat een prachtige reis heb je zojuist voltooid door het brengen van nieuw leven in deze wereld. Je lichaam heeft een wonder verricht en is nu getransformeerd op een manier die alleen maar bewondering verdient. Het dragen van je kind, het baren ervan en het voeden met liefde en zorg, hebben allemaal bijgedragen aan de kracht en schoonheid die nu in jou schittert.

Je lichaam is niet langer alleen van jou, maar een symbool van liefde, veerkracht en moed. De littekens, de rondingen, de striae – elk van deze vertelt een verhaal van onnoemelijk veel liefde en groei. Wees trots op jezelf en op de prachtige tempel die je hebt gebouwd voor je kleintje. Vergeet niet dat perfectie niet ligt in het uiterlijke, maar in de liefde en zorg die je geeft. Ik heet je van harte welkom om jezelf te ontmoeten met alles wat er is. Gewoon zoals het nu is. Je hoeft niks te zijn, je bent al. Ik verwelkom je, helemaal. Met alle liefde, aandacht en warmte.

Ik zie jou, je pijn en donker, je licht en liefde, je passie en je niet weten, je onmacht en je machteloosheid en je kracht. Alles ontvangen we met liefde. Samen, een deel van jou pad. Je bent welkom mooie mens.

Het moederschap kan overweldigend zijn, met alle verantwoordelijkheden en uitdagingen die soms veel te veel lijken. Het is oké om je overweldigd te voelen en om daarbij steun te vragen. Ik vind het belangrijk te zeggen dat veel mama’s worstelen met zwaardere emoties en ervaringen die je niet gehoopt had. Het is belangrijk dat jij af en toe een stap terug kan zetten om op te laden. Er is altijd een plek voor jou en die emoties. Onthoud dat je een geweldige moeder bent, en dat helemaal ok is om af en toe moeilijkheden te ervaren. Wees lief voor jezelf en weet dat je er nooit alleen voor staat, ook al voelt dat soms niet zo.

Dus omhels jezelf, koester je lichaam en weet dat je een ware godin bent. Je bent mooi, krachtig en geliefd, precies zoals je bent. Laat je licht schijnen en weet dat je niet alleen bent op deze reis van moederschap. We staan naast je, bewonderen je en houden van je, altijd en overal.

In de behandeling eren we jou lijf, er is ruimte voor alles, maar er hoeft niks. Er gebeurt precies wat er nodig is. Ik vertrouw daarop.

Ik gebruik mijn schatkist aan kennis. Aardse zweverigheid, ingestampte kennis, levenservaring, (Indische) massage technieken, ingevingen, intuïtie, zintuigen, helderhorend en voelendheid en een tomeloze bak met liefde. En allemaal biologische zelfgemaakte fijne olieën, kruiden en middeltjes. En jij mag daarvan opscheppen wat jou dient. Ik geef je de mogelijkheid te voelen en te rusten. Om van je af te schudden wat je niet meer dient en te zakken in het moederschap.

Je bent welkom lieve mooie mama.

Met liefde en bewondering,

“Mijn praktijk is vooral gericht op vrouwen, met als specialisatie HSP, onderzoek en nare seksuele en traumatische ervaringen. Met je lichaam als huis van gevoelens, emoties, blokkades en liefde. Een massage met liefde en aandacht voor je eigen lichaam.

Bekijk behandelmenu zwangerschap

Bekijk behandelmenu Kraam & Postpartum

Meteen mailen voor een afspraak (of boek online bovenaan de pagina)

Brief voor jou als je je kindje verloor