Rumah Mandí

Aangenaam! Saya Mandí, ik heet ook Mandí. Ik was 8 keer zwanger en 2 bevallingen.
4 miskramen in verschillende stadia van mijn zwangerschap, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en 2 gezonde dochters.

Ik voelde in alles dat ik mocht vertragen, er voor mij gezorgd mocht worden, ik een omgeving mocht laten ontstaan en creëren waarin ik mocht ontspannen, mezelf kon overgeven en met heel veel liefde en vooral aandacht voor mijn meisjes mocht zorgen. Zijn met ALLES wat er op dat moment was. In het moment.

Zelf had ik het nodige aan trauma in mijn rugzakje en dat gaf veel beweging in mijn zwangerschap en ook in mijn weg naar, mijn bevallingen en ook na mijn bevallingen.
Een pittige, helend en zwaar proces.

Inmiddels moeder van 2 gezonde meiden en genietend en ook worstelend met het moederschap. Pitjit (diep massage werk) is niet alleen mijn passie, maar mijn hele leven. Ik volg de maan en leef zoveel als mogelijk in harmonie met de/mijn natuur.

Ik leef vanuit mijn ware essentie, in totale vrijheid (althans daar werk ik aan), in mijn eigen tempo. Ik ben dol op een goed partijtje zelfreflectie en het verbinden met de wijze vrouw in mij en het universum, en soms ook niet. Mijn reis door het leven is als een hobbelig pad met de nodige obstakels, maar ik laat me leiden door de antwoorden in mijn lichaam.

Voor mij draait het niet om slagen of falen, geluk of ongeluk, maar om simpelweg te mogen zijn, precies zoals je bent. Luisterend naar mijn lichaam en dat van anderen, vind ik mijn weg, ontvang ik antwoorden en aanwijzingen. Mijn lichaam vertelt me het verhaal, het verhaal van mijn leven en mijn bestaan.

Ik heb geleerd mild te zijn voor mezelf, om vrouw te zijn, om bang te zijn, om boosheid te voelen, om lief te hebben. En soms lukt dat ook totaal niet. Ik omarm alles.

Ik luister graag naar mijn lichaam, met mildheid en het vertrouwen dat alles een reden heeft. Diep ademhalen, verbinden met mezelf en voelen, brengt me dichter bij mijn ware zelf.

Fotograferen, dansen, masseren, stilte, wandelen, knuffelen en het zien opgroeien van mijn dochters zijn manieren waarop ik steeds weer in contact kom met mezelf, mijn gevoelens en emoties omarm.

Het onderzoeken van pijn en plezier maakt me gepassioneerd over wat ik doe. Aanraking brengt bewustzijn. Als je beseft hoe prachtig en zacht je lichaam is, wil je er automatisch goed voor zorgen.

Je kindje mag/mocht in jou groeien. zorgen voor dat huisje, jouw lijf in deze grote transformatie, is van wezenlijk belang voor de geboorte en het moederschap

Lees hier verder…

Een brief aan jou, prachtige mama!
Brief voor de mama die haar kindje verloor