Behandelmenu Postpartum behandelingen

De periode voor de zwangerschap, de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is een transformatieve reis. Een tijd waarin er ontzettend veel gebeurt. Een liefdevolle periode, vol rust en zachtheid is wat ik je enorm zou gunnen.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen (hieronder de prijzen)
Ibu Baru / nieuwe mama – sessies nieuwe mama sessies – een serie behandelingen om je rustig en vol aandacht in je moederschap te ondersteunen. Het plan volgt de opeenvolgende fases van je herstel. We starten bij voorkeur 4 tot 7 dagen na de geboorte van je baby bij jou thuis. 
(Losse) kraammassagesJe lichaam en geest hebben door de zwangerschap en bevalling een heleboel meegemaakt. Je hebt tijd nodig om dit te verwerken en te wennen aan je kindje. Deze periode is daarom uitstekend geschikt om je te laten masseren. (tot 40 dagen na de bevalling)
Selamat Datang Ceremonie Deze behandeling is een 3 uur durende ceremonie. Een ceremonie om jou moederschap te vieren, je lichaam te eren en een met prachtige kracht het moederschap in te stappen.

Bengkung Belly Binding – Na negen maanden je baby in je buik gedragen te hebben, kan je buik ineens leeg aanvoelen. Een Bengkung Belly Bind geeft je een welkome liefdevolle omhulling van je buik- en bekkengebied, waardoor je je zowel fysiek als emotioneel gesteund voelt. (Maakt ook deel uit van het NNM-plan)
Rebozo sluitingsritueelIn een groot aantal culturen wordt na 40 dagen of 6 weken de kraamperiode ceremonieel afgesloten. Bij ons gebeurt dit vaak ongemerkt en we besteden er zo goed als geen aandacht aan. Maar hoe fijn en voedend zou het zijn als je jouw zwangerschap-, beval- en kraamperiode echt af kunnen sluiten met een ritueel? Deze sessies geef ik samen met Sabrina van Atelier Zachtheid. Samen zijn wij Saudari – Zussen voor rituelen en ceremonie.
Postpartum massages (bij Trauma) – Vanaf 40 dagen tot 12 maanden na de bevalling. Hier besteden we veel aandacht aan het postpartum gedeelte.

Postpartumbehandelingen

Voor al deze sessies:

  • Benader mij het liefst vóór je uitgerekende datum voor informatie of reserveringen, zodat ik tijdig ruimte voor je kan inruimen.
  • Zorg ervoor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jouw de aandacht kunnen geven die er nodig is.
  • Reiskosten voor sessies aan huis zijn inbegrepen tot 10 km vanaf postcodegebied van mijn praktijk. Daarbuiten vraag ik 0,21ct per km. Buiten deze 20 km behandel ik niet. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen.
  • Bijna al deze behandelingen kunnen in overleg ook gegeven worden bij miskraam of verliesgeboorte. En er is kennis van trauma en lichaam(swerk) in huis.
  • In overleg en bij overeengekomen voorwaarden kunnen de behandelingen met * aan huis worden gegeven voor een meerprijs van €35 per sessie.

Tariefwijzigingen en typefouten voorbehouden

Vrouwencirkel “Nazwangeren
9 bijeenkomsten samen delen, voelen en ervaren.
9 maanden
Stuur je mij een mail voor de startdata.