Zwangerschapsmassage Intake Ibu (135 minuten)

135 minuten – 149,95

In deze eerste behandeling doen we een intake.
Dat klinkt lastig en zwaar, voor mij het vooral met de intentie om te weten wie ik voor mij heb, wat je fijn vind en wat juist niet. Vragen als heb je wel eens een massage gehad en hoe verloopt de zwangerschap tot nu toe? zijn vragen die voorbij zullen komen. Bij bijzonderheden kunnen we rekening houden.

Ik vind het belangrijk te luisteren naar jou en je lichaam. Dit gesprek die wij doen onder het genot van een heerlijk kopje kruidenthee, zorgt er ook voor dat je vast aankomt en draagt uit eindelijk bij aan de ontspanning op de massagetafel. Je laat je masseren in een kwetsbare periode van je leven en ik gun jou een fijne liefdevolle massage die helemaal in lijn is met jij wenst.

We masseren natuurlijk ook in deze behandeling. We hebben tijd om of het hele lijf te masseren of aandacht te hebben voor waar jij aandacht voor zou willen.

  • Pijn in delen van je lichaam
  • Pijn in bekkengebied en onderrug
  • Contact maken met je kindje
  • Aandacht (en begeleiding) bij trauma
  • Aandacht voor de angst
Reserveer hier jouw plekje in mijn agenda